Over Room for More

Wij geloven in een betere wereld en wij geloven dat wij de wereld kunnen verbeteren. Wij zijn Emma, Lisa, Jolien en Eva!

Iedereen verdient een inspirerende ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Wij knappen ruimtes op, daar waar mensen zelf de middelen er niet voor hebben. Dit doen we op een duurzame manier die de circulaire economie stimuleert door alleen te werken met gerecycelde en gedoneerde producten. Alle ruimtes worden opgeknapt vanuit de behoeften van de mensen die de ruimte gebruiken. Zo creëren we een omgeving waar mensen zich goed kunnen voelen.

Room for More is in September 2018 onstaan vanuit het traineeship ´Verbeter de Wereld´. Dit traineeship stimuleert idealistische young professionals om een eigen initiatief te starten, dat bijdraagt aan een duurzamere wereld. Tijdens dit traineeship hebben wij geleerd dat alles mogelijk is, als je er vol voor gaat. Het traineeship eindigde in Januari 2019, wat ook het moment was dat Room for More besloot om zelfstandig door te gaan!

Inmiddels hebben we op 7 plekken meer dan 15 ruimtes opgeknapt. En we zijn nog lang niet klaar. Ken jij nog plekken waar mensen recht hebben op een inspirerende leefomgeving? Laat het ons dan weten!

Mede mogelijk gemaakt door

European Solidarity Corps

Emmaus Utrecht

Particulieren, kringlopen en bedrijven die eenmalig een kleine of grote donatie hebben gedaan.


Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: